Vești proaste pentru bugetari! Sâmbăta ar putea deveni zi lucrătoare

salariati bugetari , stiri, botosaniBugetarii sunt în stare de șoc. Un proiect de lege revoluționar este aproape de a fi pus în aplicare. Practic, vor munci o zi în plus pe săptămână.

Schimbare legislativă care va crea un scandal imens. S-ar putea schimba programul de muncă al românilor. Cei de la PNL vor să ne cheme și sâmbăta la muncă.

Astfel, liberalii vor ca și sâmbăta să fie zi lucrătoare. Anunțul a fost făcut de șeful Serviciului de Comunicare al Ministerului Muncii, Cristian Vasilcoiu.

Proiectul ar lăsa la latitudinea angajatului să aleagă dacă muncește sâmbătă plătit sau la schimb cu o altă zi liberă din săptămână. „Viitorul fost ministru PNL al Muncii vrea sa facă sâmbăta zi lucrătoare! Hai ura!”, a scris Cristian Vasilcoiu pe o rețea de socializare.

Sursa: Capital.ro

2 thoughts on “Vești proaste pentru bugetari! Sâmbăta ar putea deveni zi lucrătoare

  1. se stie cum vin iar ne vor taia salariile si pensiile , vor imprumuta de la banca mondiala 20 de miliarde cum a facut pdl actulaul pnl in 2010 si vor imparti banii , jefuitorii care in lungul istoriei au furat in numele regelui si au tinut poporul cu capul plecat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *