Mihai Roman revine la FC Botoșani. Vezi motivele despărțirii de FCSB

Mijlocașul Mihai Roman revine la FC Botoșani, după ce s-a despărțit de echipa antrenată de Gigi Beali.  Managerul general al FCSB, Narcis Răducan, a dezvăluit motivul pentru care Mihai Roman (34 de ani) a plecat de la FCSB odată cu transferul lui Cristian Manea (22 de ani), fundaşul dreapta sosit sub formă de împrumut pe un sezon de la Apollon Limasol. Directorul sportiv al vicecampioanei a dat vina pe concurenţa acerbă de pe postul lui Roman.

Luni seara, FCSB a anunţa transferul internaţionalului Cristian Manea, fost la CFR Cluj, cu care a câştigat de două ori titlul de campion în Liga 1, iar odată cu aducerea fundaşului dreapta vicecampioana a anunţat şi despărţirea de Mihai Roman, care s-a întors la FC Botoşani. Narcis Răducan a dezvăluit motivul pentru care veteranul a făcut cale întoarsă spre fosta lui echipă.

Unul dintre motive este, sigur, concurenţa foarte mare pe post. În condiţiile în care ne definitvăm lotul, vor fi şi jucători care vor pleca în diferite părţi. E normal ca un jucător bun să îşi dorească situaţia. Vrea să joace meci de meci”, a spus Narcis Răducan, marţi dimineaţa, la Pro X, citat de prosport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *