Un nou hipermarket va fi construit în Botoșani. Au început deja lucrările de amenajare a terenului

Un nou complex comercial de 5.000 de metri pătrați și 250 de locuri de parcare va fi construit la ieșirea din municipiul Botoșani spre Iași, pe terenul preluat de la societătea comercială Socar Petroleum SA.

Este vorba de hipermarketul Kaufland care va fi construit pe Bulevardul Mihai Eminescu 193, pe ternul pe care a funcționat în trecut Registrul Auto Român. Toate construcțiile de pe terenul respectiv au fost deja demolate, urmând ca în cel mai scurt timp să înceapă efectiv amenajarea hipermarketului și a parcării aferente acestuia.

Documentația pentru noul hipermarket a fost depusă de Socar Petroleum, prin mandatarul său, firma ieșeană Terra Property SRL, terenul revenind firmei Kaufland.

Complexul comercial construit pe Bulevardul Mihai Eminescu 193 ar urma să aibă o suprafață la sol de 5.300 mp, dar și o suprafață construită de 400 de metri pătrați de birouri la etaj. Căile de acces și cele 250 de locuri de parcare se vor întinde pe 9.243 mp.

Noul hipermarket Kaufland va avea și șapte locuri de parcare pentru persoane cu handicap și șapte pentru mama și copilul.

 

2 thoughts on “Un nou hipermarket va fi construit în Botoșani. Au început deja lucrările de amenajare a terenului

  1. Primare aduci doar pe cei care ne iau toti banii DIN TARA , dar nu esti in stare sa aduci un investitor care sa produca ceva sa creezi locuri de munca … productie ….NU AI FACUT NIMIC DOAR SIFONATI BANII CU BATAUSII LOCALI DE LA CORNISA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *