Primarul unui oraș din Botoșani refuză să mai organizeze Zilele orașului. Vezi motivul!

Primarul orașului Ștefănești, Florin Buțura, refuză să mai organizeze Zilele orașului. Acesta a precizat că a luat această decizie întrucât vrea să folosească banii pentru dezvoltare.

Pentru că multă lume mă intreabă dacă se mai organizează ZILELE ORAȘULUI la Ștefănești răspund public -NU! și aduc următoarele precizări: Preocupările mele permanente sunt legate de viitor ,de dezvoltare, de nevoile si aspirațiile întregii comunități.  Atunci când vorbim de dezvoltare,vorbim de proiecte de interes local : modernizare (asfaltare ) drumuri locale, modernizare sistem de iluminat ,modernizare și revitalizare viață culturală prin reabilitarea cinematografului PRUTUL și construirea unei săli de spectacol modernă, cu toate dotările necesare , măsuri integrate și reducerea numărului de persoane aflate în prag de sărăcie și excluziune socială, combaterea actelor de violență și crsterea siguranței cetățenilor prin dotarea cu camere de supraveghere stradale, dotarea cu echipamente corespunzătoare pentru gestionarea eficientă și în bune condiții a situațiilor de urgență. Toate acestea vin în sprijinul dumneavoastră și eu le consider de maximă importanță, punând acum pe un loc secund distracțiile”, spune edilul.

Potrivit acestuia, în prezent Primăria orașului Ștefănești desfășoară un număr de 6 proiecte cu finanțare nerambursabilă de 8.544.000 lei (85 miliarde lei vechi). La aceste proiecte cofinanțarea primăriei Ștefănești se ridică la suma de 1.417.000 lei (14 miliarde lei vechi).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *