O femeie din Botoșani a reprezentat România la una dintre cele mai importante expoziții, în Italia

Foto: iromeni.com

O femeie din Botoșani, care trăiește de 13 ani, în orașul Sicilia, a reprezentat România la una dintre cele mai importante expoziții din Italia. Șase opere ale Cameliei Pădureț au fost expuse în cadrul Expozitiei „Cefalù orașul artiștilor”, în Sicilia.

Camelia, orginara din Botosani, traieste de 13 ani in minunatul oras sicilian.

Cea de-a șasea ediție a Simpozionului de artă și laborator „Cefalù City of Artists”, organizat de Asociația cu același nume, cu sprijinul municipalității Cefalù, a fost inaugurată pe 30 august 2019 în Sicilia. 

Peste 50 de artiști din diferite țări (Italia, Rusia, Malta, Franța) și-au expus lucrările în Centrul istoric din Cefalù, la digul celebrului oraș normand.

Cefalù este o destinație preferată pentru mii de turiști din întreaga lume, inclusiv mulți VIP-uri (în Cefalu și-au petrecut o parte din vacanță Domenico Dolce, Stefano Gabbana, Rod Stewart, Michael Jordan etc.).

România a fost reprezentată de Camelia Paduret, originară din Botoșani, care locuiește în Sicilia de 13 ani. Tocmai în Cefalù, pasiunea sa pentru pictură s-a născut acum câțiva ani.

Pasiunea mea pentru pictură s-a născut în 2014, o perioadă foarte dificilă la nivel personal. Doar pentru a uita problemele și suferința, am decis să mă dedic picturii, activitate care m-a ajutat să-mi transform grijile în energie creatoare”, spune botoșăneanca, potrivit iromeni.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *