FOTO Florin Ghiorghiță, anunțat ca președinte al organizației din Botoșani a Dreptei Liberale. „Ne-am săturat să fim conduși de niște analfabeți”

Fostul viceprimar al PNL, Florin Ghiorghiță, a fost anunțat, sâmbătă, în cadrul Congresului Dreptei Liberale, ca fiind președintele organizației județene din Botoșani a acestei formațiuni politice.

Nu pot să rămân deoparte și să văd cât de mult ne mint, cât de mult ne distrug efectiv, și economie, ne distrug persoanele în vârstă, ne distrug pensionarii, ne distrug sistemul de pensii”, a precizat Florin Ghiorghiță, referitor la decizia sa de a face parte din această formațiune.

„Ne-am săturat să fim conduși de niște analfabeți”, a adăugat Ghiorghiță.

One thought on “FOTO Florin Ghiorghiță, anunțat ca președinte al organizației din Botoșani a Dreptei Liberale. „Ne-am săturat să fim conduși de niște analfabeți”

  1. ȘLi tu ce ești, măi Gheorghiță? Cam tot de aceeași teapă!
    In plus, va trebui să răspunzi alegătorilor la cel puțin două întrebări: 1) dacă mai există un partid la care încă nu ai fost membru? 2) cum justifici încălcarea grosolană a legilor din România privind construcția ridicată în buricul târgului, dar și pe cea din Cișmea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *