FOTO Primul congres al Partidului Dreapta Liberală, condus de Viorel Cataramă, are loc la Botoșani

Primul congres al Partidului Dreapta Liberală, condus de omul de afaceri Viorel Cataramă, are loc, sâmbătă, la Botoșani. 

În cadrul întâlnirii se votează statutul partidului, președintele formațiunii politice, dar și ceilalți membri din conducerea partidului.

Totodată, va fi desemnat candidatul la președinție, respectiv Viorel Cataramă.

Țin să mulțumesc alegerii făcute conducerii partidului Dreapta Liberală, președintelui Viorel Cataramă. Este o formă de respect manifestată de Dreapta Liberală față de Botoșani și botoșăneni, care va atrage, sunt convins, simpatia multora dintre concitadinii noștri. La găzduirea de către Botoșani a congresului Dreptei Liberale a contribuit relația sudată în ultima perioadă dintre liderul formațiunii dumneavoastră, domnul Viorel Cataramă, și botoșăneanul Dumitru Bălan, om de afaceri de succes, cu viziuni liberale. […] Eu însumi, ca primar de dreapta, sunt bucuros ca Botoșani să găzduiască un astfel de eveniment de natură să sporească prestigiul și influența liberalismului în această zonă”, a precizat primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, prezent la eveniment.

 

One thought on “FOTO Primul congres al Partidului Dreapta Liberală, condus de Viorel Cataramă, are loc la Botoșani

  1. S-au strâns bani de cotizații de la membrii partidului? S-au predat lui Cataramă banii colectați? Bun, atunci se poate scinda partidul în Cataramă și în ceilalți, banii rămânând la fracțiunea Cataramă pentru continuitatea programului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *