FOTO Scandalos! Un bărbat și o femeie surprinși în ipostaze indecente pe o stradă din Botoșani. Localnicii au fost revoltați

Două persoane, care locuiau pe stradă, au fost prinse de polițiștii locali în ipostaze indecente, miercuri, 28 august, într-un adăpost improvizat pe strada Primăverii nr.7.

Exasperați de mirosul îngrozitor, dar și de gestul indecente ale celor doi, un bărbat și o femeie, localnicii au cerut ajutorul polițiștilor locali. Cei doi au colectat mai multe lenjerii de pat, saltele, haine şi diferite materiale provenite de la platformele de gunoi.

La faţa locului poliţiştii locali au constatat că cele sesizate se confirmă, iar cele doua persoane fără adăpost au fost surprinse în ipostaze indecente, spre indignarea cetăţenilor care locuiesc în zona respectivă, dar şi a trecătorilor. Cele două persoane fără adăpost au fost legitimate şi îndepărtate din zonă. Au fost solicitaţi de urgenţă lucrătorii S.C. Urban Serv S.A. pentru a ridica deșeurile adunate, care provocau disconfort cetăţenilor, constituind un adevărat focar de infecţie. În perioada următoare patrule de Poliţie Locală vor monitoriza zona, pentru împiedicarea săvârşirii unor astfel de fapte antisociale”, susțin reprezentanții Poliției Locale Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *