Scandal în Consiliul Local de la spațiile partidelor politice. Primarul Flutur către viceprimarul Cosmin Andrei: V-ați trezit vorbind

Atribuirea spațiilor pentru partidele politice, motiv de dispută în Consiliul Local. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a acuzat Partidul Național Liberal că deține două spații în municipiul Botoșani și că legea nu permite decât deținerea unui astfel de spațiu, cerând totodată ca unul dintre acestea să fie cedat unui alt partid politic.

Afirmația a fost făcută în timp ce se discuta despre un proiect privind atribuirea unui spațiu pentru USR.

Cele două clădiri sunt deținute nelegal. Poate ar fi bine  ca unul din cele două spații să le dăm colegilor de la USR. Îi trimitem la incubatorul de afaceri de la etajul III. (…) Vă atrag atenția că partidul deține două spații, deși legea vă dă voie să dețineți doar unul. V-a solicitat să dați înapoi în CL unul din aceste două spații și să vă alegeți unul din ele cum vă dă dreptul legea și să nu cereți spații pentru toate organizațiile. Sunt și alte partide politice care vă solicită spații și vă rog să reglementați această problemă”, i-a spus Cosmin Andrei primarului.

Declarația l-a înfuriat pe primar, care i-a spus lui Andrei că vorbește pe lângă subiect, acuzând și el că PSD deține un spațiu cumpărat pe nimic și unde a funcționat Casa căsătoriilor. 

Nu înțeleg ce legătură are Tanda cu Manda. Ce v-ați trezit vorbind acuma, când avem un proiect pe ordinea de zi pe care îl votați sau nu. Nu am spus nimic când ați cumpărat ditamai sediul. Ați dat afară Casa Căsătoriilor și îi căsătorim, pe toți din orașul acesta pe unde apucă. L-ați cumpărat cu 100 lei și ați devenit proprietari. Și mai aveți vreo trei sedii prin oraș.  Asta e grija dvs dacă e legal sau nu? Vă spun că e legal și vorbiți la obiect. Este un proiect pe ordinea de zi”, i-a răspuns Flutur. 

Proiectul privind atribuirea unui spațiu USR nu a trecut. Consilierii PSD s-au abținut de la vot. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *