FC Botoşani a adus înlocuitor pentru Hervin Ongenda. Este cotat la 300.000 de euro

Foto. Telekom sport

Antrenorul celor de la FC Botoşani, Marius Croitoru, nu a reuşit să gestioneze avantajos relaţia cu francezul Hervin Ongenda şi este convins că, cea mai bună variantă pentru ambele tabere, este ca fostul jucător al celor de la PSG să plece. Înainte ca lucurile să se lămurească, la Botoşani a fost adus un atacant.

Este vorba de fostul atacant al celor de la Petrolul Ploieşti (19 meciuri / 3 goluri) şi Concordia Chiajna (13/3), tunisianul Sofien Moussa, ajuns la 31 de ani. Acesta a ajuns, astăzi, la Botoşani şi a efectuat vizita medicală, fiind gata să revină în fotbalul românesc, după experienţa din Scoţia. În afara periplului prin România, Moussa a mai jucat la AS Marsa (65/5), ES Sahel (17/2), Tromso (24/7), Lokomotiv Gorna Oryahovitsa (12/2) şi FC Dundee (46/14). Cota sa de piaţă este de 300.000 de euro.

„Mai bine mă fac şofer de autobuz, decât să îmi prelungesc contractul cu FC Botoşani”

După ce patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime a declarat că a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu Hervin Ongenda, francezul a ieşit în presă şi a dezminţit total această informaţie, fiind extrem de acid la adresa celora care îi plătesc contractul.

Ţin să vă anunţ că nu mi-am prelungit contractul, aşa cum a anunţat preşedintele clubului. Am încredere în agenţii mei 100%, ei sunt familia mea. Un lucru este sigur: nu îmi voi prelungi contractul indiferent de ofertă, nu e vorba de bani, sunt doar alegeri pe care trebuie să le faci în viaţă, iar asta e una din ele. Chiar dacă asta ar însemna să devin şofer de autobuz in Botosani„, a spus Ongenda, la Pro X, zilele trecute, semn că despărţirea de FC Botoşani este inevitabilă. De asemenea, astăzi, a fost anunţat şi transferul mijlocaşului Cătălin Golofca, de la FC Botoşani la CFR Cluj, pentru 250.000 de euro.

Sursa: Telekom Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *