Acces la Cornişa cu vouchere de vacanţă. Ce trebuie să faceţi pentru a beneficia de serviciile parcului de agrement

Botoşănenii pot intra, de joi, la toate obiectivele Parcului Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa pe baza tichetelor de vacanţă.

Oficialii de la Cornişa au anunţat că voucherele vor putea fi decontate prin intermediul hotelului Premier, care a devenit partener al parcului de agrement.

Din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, începând de astăzi din inițiativa Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement, puteți achita tarifele de intrare la toate obiectivele Parcului Regional de Agrement Turistic și Sportiv, Cornișa cu vouchere de vacaţă prin intermediul partenerului nostru, Hotel Premier. Voucherele de vacanță vor elimina o parte din barierele financiare care limitează accesul clienților la serviciile oferite de Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa”, susţin reprezentanţii parcului.

Practic, clientul merge la hotel, se cazează și optează, dacă dorește, să meargă la Cornișa.  Lista de preturi este la hotel, clientul optează pentru tipul de servicii (de exemplu piscină toată ziua  +sauna +solar). Hotelul  comunică ulterior, prin e-mail, datele către Cornișa, iar clientul merge în Parc și beneficiază de tot ce a comandat hotelul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *