O bancă din România, cu sucursală la Botoșani, a luat o decizie șoc: Dublează unele comisioane!

Una dintre cele mai cunoscute bănci din România a decis să dubleze unele comisioane. Mai mult decât atât, banca nu mai are în ofertă posibilitatea de a deschide conturi decât în doar 4 valute.

Unicredit Bank a anunţat că, începând cu data de 1 noiembrie 2019, va schimba aproape în totalitate regulile, inclusiv prin modificarea comisioanelor percepute atât pentru administrarea conturilor, cât şi pentru retragerea de numerar de la bancomate.

Unicredit Bank anunţă că va elimina din oferta băncii şi conturile pentru franci elveţieni şi alte valute, putând fi deschise doar conturi în lei, euro, dolari şi forinţi, scrie adevarul.ro.

„Simplificăm oferta de produse prin eliminarea din oferta Unicredit Bank a conturilor în valutele CHF, CAD, DKK, JPY, NOK, SEK, AUD, TRY, PLN”, a informat instituţia, precizând că, de la 1 noiembrie, se vor putea deschide doar conturi în lei, euro, dolari, lire sterline şi forinţi.

Pe de altă parte, administarea conturilor curente în euro, dolari, lire sterline şi forinţi vor fi comisionate lunar cu 2 euro/dolari/lire sterline/forinţi, dublu faţă de comisioanele percepute până la 1 noiembrie 2019. Pentru furnizarea cardului Visa Electron se va percepe suma de 25 de lei, faţă de 12 lei în prezent, pentru depunerea de numerar în lei sau valută se va percepe 0,5% din valoare, faţă de zero până acum.

Sursa: Capital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *