Caz incredibil petrecut la Botoșani! Un șofer a fost ucis pentru că a acroșat cu mașina un biciclist

Un caz cu totul și cu totul ieșit din comun a fost înregistrat, recent, la Botoșani. Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost ucis, pentru că ar fi acroșat cu mașina un biciclist.

Întâmplarea a avut loc pe 18 august pe drumul național DN 24 C, pe raza comunei Manoleasa. Șoferul unui autoturism a atins cu partea din dreapta spate a mașinii un biciclist, iar acesta din urmă s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt, fără însă a fi rănit. De altfel, el a refuzat să fie transportat cu ambulanța la spital. 

La scurt timp după accident, la fața locului a ajuns și fratele biciclistului, care, fără a sta pe gânduri, l-a lovit puternic peste cap pe șoferul de 57 de ani, care coborâse din mașină pentru a vedea ce s-a întâmplat. Acesta a căzut cu capul de partea carosabilă, intrând în comă. Duminică, șoferul a murit în timp ce era internat în spital.

Agresorul se numește Marian Cireși și are 30 de ani. a fost reținut, marți, iar miercuri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

 

3 thoughts on “Caz incredibil petrecut la Botoșani! Un șofer a fost ucis pentru că a acroșat cu mașina un biciclist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *