Individul, care a făcut praf mașina unui botoșănean, reținut de polițiști

Tânărul, în vârstă de 23 de ani,  care a condus un autotuturism, fiind sub influența alcoolului, a distrus o mașină și un gard, a fost reținut, miercuri, pentru 24 de ore de polițiști. El urmează să fie prezentat în fața instanței pentru luarea măsurilor procedurale, scrie SuceavaNews.

V.A.A  a condus, duminică, autoturismul Volkswagen Passat cu număr de circulație provizoriu pe un drum comunal de pe raza localității Dumbrăveni. Întrucât nu a adaptat viteza la condițiile de drum acoperit cu pietriș, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, apoi a intrat în coliziune față- spate cu un autoturism Audi A4 înmatriculat în Botoșani, care era parcat regulamentar.

După impact, autoturismul VW a ricoșat în gardul unei locuințe.

V.A.A a fost testat cu aparatul etilotest de polițiști, iar rezultatul a fost de 0.72 mg/ l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la UPU pentru prelevare de mostre biologice de sânge. Oamenii legii au constatat că acesta nu deține permis de conducere, iar autoturismul condus de el are numerele expirate.

Un botoșănean și-a parcat mașina, apoi a găsit-o avariată. Un tânăr beat a intrat cu autoturismul în ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *