El este botoșăneanul care a murit înecat la Cornișa! Venise în vacanță în Botoșani

Bărbatul de 42 de ani care a murit înecat, marți, la Cornișa se numește Tudor Sorin Ciolac. Acesta era căsătorit și a lăsat în urma sa trei copilași.

Culmea, acesta a fost în trecut salvamar.

De curând, bărbatul s-a întors din Irlanda, unde muncește, iar sâmbătă a fost naș mare.

Din zona trambulinelor, acolo unde adâncimea apei este de 4 metri, acesta a fost scos  în stare de inconştienţă asupra căruia s-au aplicat imediat procedurile de resuscitare specifice activităţii de salvamar.

Procedurile au fost aplicate fără pauză până la sosirea unei ambulanţe SMURD, care a continuat intervenţia de specialitate pentru salvarea vieţii victimei.
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean, ulterior fiindu-i declarat decesul.

3 thoughts on “El este botoșăneanul care a murit înecat la Cornișa! Venise în vacanță în Botoșani

  1. Ce comentarii inutile fac unii,cica a fost salvamar si s-a inecat?Doar cand te ineci nu e vb doar despre a sti sa înoți!E suficient sa sa sari gresit,sa te lovesti sau sa aspiri pur si simplu apa!E ca si cum,dr.Hamza,daca a fost dr.cardiolog nu trebuia sa moara tot de inima.Dumnezeu sa il ierte si multa putere familiei!

  2. Ar trebui plătit un instructor de înot , care să le mai explice curajoșilor ce sar de la 5 m cum să sară în siguranță,iar imediat după ce a sărit persoana ,salvamarii să o observe dacă s-a ridicat în siguranță sau să intervină rapid ! Din păcate,s-a intervenit după ce omul decedase deja sub apă…

  3. Nu sunt oameni competenti , acolo sunt doar pile si relatii nu sunt oameni responsabili ,banutii ce se fac se sifoneaza intre ei cu toate ca declara sume astronomice dar de fapt se fura pe rupte gastile au fost facute cu mult inainte de a se deschide!
    ….. gastile PDL detin controlul de asta a sarit fluturele in apararea batausului …. PDL nu scapa fabrica de bani din mana! PSD va lua m….. in continuare la propriu astia vor fura …in draci… ce stiu mai bine..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *