Anchetă în Poliție! Un agent din Botoșani și-a amenințat și înjurat colegii. De la ce a plecat totul

Un polițist din cadrul Biroului de Investigații Criminale Dorohoi este cercetat  sub aspectul comiterii infracțiunilor de refuz de recoltare de probe biologice si ultraj, cercetarile fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi.

Și asta după ce agentul de poliție a refuzat să sufle în aparatul etilotest și i-a amenințat și înjurat pe colegii săi polițiști. 

Totul s-a petrecut pe 23 august 2019, când polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul ca de la o autoutilitară care circula pe o stradă din oraș, s-a desprins o portieră, aceasta a ajuns pe trotuar, iar autoutilitara respectivă și-a continuat deplasarea.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și in timp ce   efectuau cercetări cu privire la cele sesizate, in locul respectiv a oprit o autoutilitară condusă de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Dorohoi.  

In urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul ca acela este autovehiculul de la care s-a desprins portiera in timpul deplasării. 

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și prelevarea de mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. 

Totodată, acesta avut un comportament recalcitrant față de polițiști, adresându-le amenințări. 

Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, gentul de poliţie se afla în timpul liber si conducea autovehiculul personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *