Tragedie! Bărbat găsit mort în curtea spitalului în care era internat. A murit electrocutat

spitalul de psihiatrieUn bărbat de 52 de ani, care se afla internat la Secția Psihiatrie a Spitalului județean, a murit după ce s-a electrocutat la un tablou electric din curtea unității  spitalicești.

De loc din Ungureni, bărbatul, diagnosticat cu o serie de afecțiuni psihice grave, era internat în spital de câteva zile, iar luni dimineață a fost găsit inert, în curtea spitalului, de o asistentă.  

Aceasta a anunţat medicii şi a fost apelat serviciul 112, la faţa locului sosind în scurt timp un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), dar şi un echipaj al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ).

Când au ajuns cadrele medicale, bărbatul era în stop cardio-respirator, post electrocuţie.

După ce a fost resuscitat, bărbatul a fost stabilizat și transportat de urgență la spital, însă acolo a intrat, din nou, în stop cardio-respirator. Din păcate, organismul i-a cedat și a murit. 

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabilit cauza exactă a decesului. Se iau în calcul două ipoteze: fie bărbatul a atins cablurile electrice în scop suicidal, fie a fost pur si simplu un accident.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *