Apelul disperat al unei botoșănence la 112 ”Mă ucide!” Polițiștii, de urgență la fața locului

La data de 25 august. poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani,  au fost sesizţi prin SNUAU 112 , de către o femeie de 43 de ani, din municipiul Botoşani, care a afirmat la telefon „Mă ucide!”, apoi a închis.

  În urma verificărilor efectute de către poliţişti, a fost localizat apelul ca fiind efectuat de pe strada Sucevei din municipiul Botoşani. Totodată, poliţiştii din cadrul Dispeceratului IPJ Botoşani, au comunicat faptul că de pe acelaşi număr de telefon a mai fost efectuat un apel prin SNUAU 112, în urmă cu câteva luni, fiind sesizate aspecte similare.

Deplasându-se la adresa indicată, a fost identificat un bărbat de 65 de ani, concubinul apelantei, care a relatat faptul că aceasta, în cursul zilei, a consumat băuturi alcoolice şi că este cunoscută cu afecţiuni psihice. Totodată, acesta a declarat că femeia a părăsit domiciliul său fără să spună unde pleacă.

   Cu ocazia desfăşurării activităţilor specifice de verificare şi investigare, a fost depistată apelanta, pe strada Colonel Victor Tomorovenu, din municipiul Botoşani, la locuinţa unui bărbat cu care aceasta are o relaţie de prietenie.

  Apelanta se afla în stare avansată de ebrietate, declarând că nu a fost victima vreunei infracţiuni şi că nu îşi aminteşte când a efectuat apelul la 112.

În cursul zilei de astăzi, femeia de 43 de ani urmează a fi audiată cu privire la aspectele sesizate şi sancţionată pentru alertarea falsă a organelor specializate de intervenție, conform OUG 34/2008, potrivit polițiștilor botoșăneni. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *