Hotel cu centru SPA la subsol, construit în zona centrală a municipiului Botoșani. Cine este investitorul!

Un hotel cu centru SPA la subsol va fi construit pe spațiul fostei Școli 4 din municipiul Botoșani. Investiția ar urma să fie realizată de firma Savara Industrial Park Management SRL Botoșani, care și-a consituit sediul social chiar pe strada Ștefan Luchian 38, în locația viitorului hotel.

În spatele acestei firme se află doi oameni de afaceri, unul dintre ei având și cetățenie ucraineană, Vika Sthyrbu Scutari și Ruslan Scutari.

Investitorul a depus documentațiile la Primăria Botoșani pentru obținerea autorizațiilor de construcție.  Clădirea are 1.035 metri pătraţi şi terenul de 3.246 metri pătraţi.

fosta scoala 4 din Botosani, scoasa la vanzareActualul proprietar dorește să reabiliteze această clădire și să-i schimbe destinația din școală în hotel, să amenajeze un subsol parțial și să mansardeze podul existent, urmând să amenajeze aproximativ 11 camere de cazare în viitoarea mansardă. La subsol vor fi efectuate subzidiri și consolidări, iar în spatele clădirii vor face 25 locuri de parcare.

De asemenea, va fi făcută și o terasă estivală neacoperită, decorată cu pergole din lemn. La subsol investitorul propune construirea a trei săli de conferință, piscină cu vestiare, centru SPA. La parter vor fi aproximativ 14 camere de cazare, hol pentru recepție, spațiu pentru restaurant cu bucătărie proprie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *