Chelneriță bătută pe terasa unui restaurant

O chelneriţă a fost bătută crunt de o familie, soţ şi soţie, pe terasa unui local din Arad, apoi au fugit de la faţa locului, înainte de sosirea unui echipaj de poliţiei. Femeia bătută a rămas întinsă pe jos, scrie Observator.tv.

Polițiștii Secției 2 Micălaca informează că au fost sesizați despre faptul că o femeie este agresată de o altă femeie și un bărbat pe terasa unui local din municipiu. După ce ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cei doi ar fi părăsit localul, înainte de sosirea echipajului de ordine publică.

“În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre doi arădeni – o femeie de 37 de ani și de soțul acesteia, de 40 de ani- care, în jurul orei 12,40, ar fi insultat și agresat tânăra de 25 de ani din Arad, angajată a localului, după care ar fi plecat într-o direcție necunoscută. Femeia de 37 de ani a fost despistată și reținută pentru 24 de ore la scurt timp de la savârșirea faptei, iar bărbatul, care s-a sustras cercetărilor, a fost depistat în această dimineață, urmând a fi condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad în vederea luării de măsuri preventive”, precizează autorităţile.

Cei bănuiți de săvârșirea faptei vor fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com