Petrescu, supărat după CFR Cluj – Botoșani 4-1: „Trebuia să dăm cel puțin 8 goluri”

CFR Cluj a spulberat FC Botoșani cu 4-1 în etapa a șaptea din Liga 1, însă antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, nu este mulțumit.

„Dacă vă gândiţi la ce a făcut Botoşaniul până să joace cu noi – a dominat toate meciurile – nu te gândeai la un aşa scor. Au început bine, dar per total scorul e mincinos. Trebuia să le dăm 8 goluri, la câte ocazii am avut. Ştiţi că eu sunt sincer mereu, nu am văzut atât de multe ratări niciodată. Îmi pare rău pentru golul primit, am spus-o mereu, campionatele le câştigi dacă nu iei gol”, a spus Dan Petrescu la final.

Dan Petrescu nu a uitat să laude Botoșaniul, echipă care era neînvinsă până la acest meci.

„Am făcut pressing la ei în teren, ştiam că dacă ne retragem, o să ne omoare. Botoşaniul va ajunge departe, cu lotul şi cu antrenorul ăsta, nu văd cum să piardă play-off-ul”, a precizat Petrescu.

Dan Petrescu a fost la un pas să fie eliminat, însă a primit doar cartonaș galben după ce s-a certat cu al patrulea arbitru.

„Nu mai ştiu ce a fost de am izbucnit, au fost multe. Nu mai contează. În Europa, arbitrul adiţional vorbeşte frumos, încearcă să mă calmeze. În România, se crede „Regele României”, se uită arogant la mine, îmi zice că el nu e oricine.

Eu sunt mai vulcanic, dacă ar şti să vorbească cu mine, ar fi altceva. Centralului nu am ce să îi reproşez, eu vorbesc de al 4-lea arbitru”, a explicat Petrescu.

Sursa: digi sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *