FOTO Accident mortal! Şoferul unui autoturism cu volan pe dreapta a pătruns pe contrasens

Accidentul rutier s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.00, în zona Summerland, Mamaia Nord.

„Din primele date, sunt două autoturisme implicate. Se efectuează manevre de resuscitare pentru una dintre victime. Poliţiştii desfăşoară cercetări la faţa locului”, transmite IPJ Constanţa.

În urma accidentului rutier au rezultat trei victime. În ciuda eforturilor medicilor, pacientul găsit la faţa locului în stop cardio-respirator a fost declarat decedat. Un alt pacient a fost găsit conştient, cu traumatism la coloană şi torace, iar cea de-a treia victimă prezenta un traumatism la membrul inferior, fiind, de asemenea, în stare de conştienţă.

„În data de 24 august a.c., în jurul orei 00.40, un bărbat, de 22 de ani, a condus un autoturism (cu volan pe partea dreapta), pe bulevardul Mamaia din staţiunea Mamaia, banda nr. 2, dinspre Năvodari către Constanţa şi, ajungând la sensul giratoriu din dreptul unui hotel, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, la ieşirea din acesta, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers catre stânga,  pătrunzând pe sensul opus de mers şi intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat, de 35 de ani. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul  conducătorului de 35 de ani  şi vătămarea corporală uşoară a doi pasageri, de 17 ani (primul autoturism), respectiv 24 de ani (pasager dreapta faţă în al doilea autoturism)”, transmite IPJ Constanţa.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *