Mai multe parcări cu plată în municipiul Botoșani. Vezi zonele și prețul abonamentelor!

Regulamentului parcărilor cu plată se va modifica, potrivit unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local. Astfel, riveranii parcărilor cu plată vor avea posibilitatea să-și achiziționeze un abonament valabil pentru o lună de zile la prețul de 70 lei.

De asemenea, va fi un abonament de 1000 lei pentru un an de parcare în orice parcare cu plată, iar un abonament pentru persoane juridice va fi de 200 lei pe lună pentru un loc de parcare.

Societatea Eltrans solicită dezvoltarea activității de administrare a parcărilor cu plată din municipiul Botoșani prin includerea în programul de gestionare al parcărilor și a altor parcări în următoarele zone:  de la sensul giratoriu Bazar până la complex Big, pe Bulevardul George Enescu, de la sensul giratoriu de pe Bulevardul Mihai Eminescu până la sensul giratoriu cu Bucovina pe partea magazinului Profi, în zona Luceafărul și pe Calea Națională, de la Urban Serv până la stația de taxi de la Uvertura Mall.

O altă noutate este aceea că societatea Eltrans urmează să ia în administrare și parcarea subterană și supraterană de la Piața Mare. Proiectul urmează să fie supus spre aprobare în ședința de Consiliu Local. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *