Ministrul Muncii, Marius Budăi, spune că municipiul Botoșani nu a primit bani mai mulți la rectificare, întrucât există bani în conturile Primăriei

Primaria BotosaniMinistrul Muncii, Marius Budăi, a declarat vineri, într-o conferință de presă organizată la sediul PSD,  că Primăria muncipiului Botoșani nu a primit mai multe fonduri la rectificarea bugetară, întrucât dispune de ”un excedent neutilizat”. 

El a spus că municipiul Botoșani nu este caz singular în țară și că mai mulți primari lasă bani în conturi pentru a-i folosi în diverse scopuri, înainte de campania electorală. 

Cât mai este din excedent neutilizat? Ce face cu ei? Cred că dezvoltarea României trebuie să fie în fiecare an și nu din patru în patru ani. Nu ținem bani în excedent. Îi ținem ca din patru în patru ani înainte de alegeri să mai dăm cu var și să mai punem panseluțe și să-i aruncăm aiurea. Situația nu este numai în municipiul Botoșani. Sunt bani care stau în conturi și nu produc plus valoare. De ce avem excedent în municipiul Botoșani? Nu mai avem străzi de asfaltat în municipiul Botoșani, nu mai avem alte investiții de făcut? De ce să ținem banii acolo. De ce ține bani de la an la an și nu i-a utilizat. Acești bani stau la primării și nu aduc plus valoare în România”, a precizat Marius Budăi.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur a declarat că rectificarea bugetară din august reprezintă o țeapă pentru municipiul Botoșani. El a spus că necesarul municipalității era de 9,4 milioane lei, însă a primit numai 1,5 milioane lei. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *