FOTO În față-i vopsit gardul, în spate-i… leopardul. Zona din spatele stadionului Botoșani arată jalnic. „Nu credeți că ar trebui instalate niște indicatoare de orientare către noul spațiu natural protejat?”

Vrem investiții, vrem drumuri, vrem turiști, vrem să ne modernizăm, dar nu suntem în stare să îngrijim nici ce avem. 

Deși FC Botoșani joacă în Liga I, iar pe stadionul municipal vin echipe naționale renumite, suporteri și galerii din toată România, în spatele stadionului municipal zona arată de parcă am trăi în pustietate. 

Tufișurile au cresc în așa fel încât aproape depășesc statura omului, zona fiind foarte neîngrijită.

Un botoșănean a luat atitudine și ne-a trimis câteva fotografii cu zona respectivă, cu un mesaj ironic:

Nu credeti ca ar trebui instalate niste indicatoare de orientare catre noul spatiu natural protejat din spatele stadionului municipal? E o noua atractie de sezon pentru botosaneni si galeriile echipelor de
fotbal care ne viziteaza!”, ne spune botoșăneanul.

Directorul Direcției Servicii Publice Sport și Agrement, Eugen Țurcanu, susține că terenul în paragină este unul privat și că angajații DSPSA au mai intrevenit în zonă, deși nu este teren public.

Este un teren privat al unei companii. Noi am mai intervenit, dar nu poți să intervii continuu în curtea unor oameni putrezi de bogați. Poliția Locală a făcut notificări către proprietar, am înțeles că s-au dat și amenzi, dar nu este în atribuția noastră să intervenim pe teren privat”, a spus Eugen Țurcanu. 

One thought on “FOTO În față-i vopsit gardul, în spate-i… leopardul. Zona din spatele stadionului Botoșani arată jalnic. „Nu credeți că ar trebui instalate niște indicatoare de orientare către noul spațiu natural protejat?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *