Plicul cu antrax care a alertat Poliția, ISU, SRI și DIICOT era destinat unui cunoscut medic din Botoșani

Plicul cu antrax care a alertat, joi după-amiază, Poliția, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Serviciul Român de Informații și Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism era destinat unui cunoscut medic din Botoșani.

Plicul a ajuns la locuința fostului director al Spitalului de psihiatrie din Botoșani, Nicolae Vlad, cel care nu se afla acasă la momentul respectiv. În schimb, plicul a fost ridicat din cutia poștală de ginerele său, care a alertat autoritățile prin 112.

Plicul avea timbru de Lituania aplicat pe el, iar în interior se aflau un praf alb, dar și un bilețelul cu textul: „Antrax. Sună la 112!”.

În contextul în care plicul era destinat medicului Nicolae Vlad, nu este exclus ca el să fi fost expediat de o persoană cu probleme psihice, fost pacient de-al acestuia.

Plicul cu mesajul „Antrax. Sună la 112” venea din străinătate. Află de unde a fost expediat

 

One thought on “Plicul cu antrax care a alertat Poliția, ISU, SRI și DIICOT era destinat unui cunoscut medic din Botoșani

  1. Batausul de serviciu de la Botoșani ce bate medici…nu cumva este chirolu?? Serviciile de informații americane vor afla…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *