Lucrări la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pe mai multe străzi din Botoșani. Se înlocuiesc conductele vechi, iar lucrarea este de durată

Noi investiții în rețeaua de distribuție a gazelor naturale din municipiul Botoșani. Potrivit viceprimarului municipiului Botoșani, Marian Murariu, la această dată au loc lucrări de înlocuire a conductei vechi de gaz pe strada Primăverii, tronsonul cuprins între strada Octav Onicescu și Mihail Kogălniceanu. Lucrările se vor efectua pe trotuar.

”Conductele din oțel, precum și toate racordurile și branșamentele sunt vechi, sunt multe avarii și scăpări de gaz, iar pentru a înlătura pericolul, societatea Delgaz Grid a decis să înlocuiască aceste conducte vechi din oțel cu alte conducte noi din polietilenă, garantate minim 50 de ani. Lucrarea este foarte mare, pentru că se va interveni în toate cartierele și blocurile aflate stânga-dreapta acestei conducte ”, a precizat viceprimarul municipiului Botoșani.

Murariu susține că lucrarea se va întinde până în primăvara anului 2020. 

”Va exista un disconfort pe perioada executării lucrărilor, dar este vorba de siguranța cetățenilor. Fac un apel la înțelegere, pentru că este în interesul cetățenilor să fie efectuate aceste lucrări”, a adăugat Marian Murariu. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com