Alianta PNL-PC va avea la nivel judetean un Consiliu judetean de conducere

Alianta PNL-PC va avea la nivel judetean un Consiliu judetean de conducere. Acesta va fi format din 3-6 membri PNL si tot atitia membri PC. Catalina Lupascu a declarat ca acest Consiliu judetean va decide daca la alegerile locale cele doua formatiuni politice vor participa sau nu pe liste comune. De asemenea, aceasta alianta va functiona la nivelul Consiliului judetean de conducere incepind de saptamina viitoare.

"Voi propune cinci persoane care sa faca parte din aceasta conducere. Il propun pe domnul Sorescu, pe doamna Lupascu, pe domnul primar Gireada, pe domnul inginer Nechifor Ionica si subsemnatul", a spus Florin Turcanu, presedintele organizatiei judetene a PNL.

Turcanu a tinuta sa precizeze ca va avea o colaborare buna la nivel politic cu Paul Onisa, liderul local al Partidului Conservatorilor.

"Personal nu am nimic cu dumnealui. Vreau sa va spun un singur lucru, ca am si informat presedintele PC de la nivel national ca imi doresc sa nu fie schimbata conducerea PC de la nivelul judetului Botosani, daca dinsii isi doresc sa functioneze la Botosani aceasta alianta", a mai spus Turcanu.  

cartoane_castilio3.jpg