Botoșani îl vrea pe Diego Fabbrini ”Ca orice plângăcios, pe peronul gării, spunea că va reveni doar la noi!”

Foto: sport.ro

Diego Fabbrini (29 de ani) nu s-a adaptat la CSKA Sofia și încearcă, zilele acestea, orevenire în fotbalul românesc. Dinamo, dar și FC Botoșani, și-au exprimat deja dorința de a-l legitima pe mijlocașul italian, dacă acesta va rămâne liber de contract.

Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, a precizat care este condiția pentru care Fabbrini poate reveni la Botoșani, deși spune că avea o promisiune din partea fotbalistului, făcută la plecare. ”Eu sunt mai aproape de el, el este mai departe de mine (n.r.: râde). Abia azi am aflat de aceste discuții, de la Marius Croitoru.  Când a plecat de la noi, ca orice plângăcios pe calea ferată, pe peronul gării, spunea că doar la noi se va întoarce. Acum, se pare că Bucureștiul îi este mai aproape, asta dacă va reveni din Bulgaria, pentru că nu se știe încă”, a spus Iftime, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.

Finanțatorul botoșănenilor a mai precizat că va urma o discuție cu impresarii jucătorului, pentru că sunt mai mulți, dar a precizat că nu se va lăsa intimidat de aceștia. În plus, Iftime știe și că Dinamo îl vrea pe italian, astfel că rămâne de văzut cine va avea câștig de cauză într-un final.

”Vom încerca o negociere cu el, nu de condiții e vorba, ci de preț, pentru că dacă vrea salariu astronomic nu-i dau! Și înainte de plecarea în Bulgaria a fost acea ofertă de la Dinamo. A avut un impresar foarte abil, care nu știu ce i-a spus, dar eu am spus că va reveni în România. Nu la Botoșani, ci în România. Dacă va reveni sau nu la Botoșani, vom vedea. Are tot soiul de impresari, unul italian, unul nu mai știu cum, e și un avocat, mereu apare câte unul care spune că-i reprezintă interesele. Nici nu mai știi cu cine stai de vorbă”, a mai spus Iftime, la Digi Sport.

Sursa: Digi Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *