Cum a ajuns o șoferiță din Botoșani să se aleagă cu dosar penal din cauza unui indicator rutier ascuns după copac

O șoferiță de 41 de ani, din municipiul Botoșani s-a ales cu dosar penal după ce a produs un  accident rutier pentru că nu a văzut un indicator.

Cristina Clara Condurachi conducea un autoturism marca Skoda pe strada Petru I Mușat, din comuna suceveană Șcheia. La un moment dat, la intersecția cu strada Bârnova, șoferița nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire”, astfel că s-a izbit într-un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Marea Britanie, cu volan pe partea dreaptă.

Apoi,  autoturismul marca Volkswagen a fost proiectat în gardul unui complex de locuințe modulare, fiind afectat branșamentul de alimentare cu gaze naturale.

Culmea, însă, botoșăneanca nici nu avea cum să vadă semnul rutier pentru că acesta era ascuns după un copac.

Este dosar penal, deocamdată am dreptul de a conduce cu dovada 15 zile si trebuie sa cer prelungire la parchet, din ce mi-au spus la terminarea dosarului o sa am suspendat permisul 90 de zile pentru neacordare de prioritate si producerea de accident cu victima. În beznă totala fără iluminat public aprins, fara marcaj vizibil pe asfalt si indicatorul după copac, nu iti poti da seama ca acolo este intersecție”, ne-a povestit femeia.

Foto: Ziar de Suceava


La câteva zile după ce s-a produs accidentul în care a fost implicată femeia din Botoșani, un alt eveniment rutier a avut loc în același loc și, surpriză, din același motiv. Doi suceveni s-au ciocnit cu mașinile pentru că unul dintre ei nu avea cum să vadă că are indicator STOP.

Abia acum autoritățile au decis să ia măsuri și au retezat copacul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *