Zeci de familii din zona ultracentrală a Botoșaniului lăsate fără apă. Nova Apaserv a întrerupt cu bună-știință apa, din cauza unei avarii la sediul unei bănci

robinet, stiri, apa, botosaniPeste 60 de familii care locuiesc într-un bloc din zona ultracentrală a municipiului Botoșani au rămas, miercuri după-amiază, fără apă, din cauza unei avarii la sediul unei băncii.

Locatarii de pe Calea Națională 72, din blocul în care se află și sediul central al BRD, se plâng că nu au apă, în ciuda insistențelor la dispeceratul Nova Apaserv.

Ei spun că au aflat că furnizorul de apă a oprit serviciile către întreg blocul cu 63 de apartamemte doar pentru a nu fi inundat subsolul băncii.

Am sunat la Nova Apaserv și au spus că probabil mâine dimineață se rezolva, dar ei au închis apa că are BRD-ul o problemă în interior la conducte… Nu au trimis nici o echipă în zona sa verifice, dar am inteles de la vecini ca la BRD ar fi spartă o țeavă ( in interiorul cladirii) și pentru o clădire de birouri au oprit apa la 3 scări de bloc”, spune nemulțumit unul dintre locatari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *