VIDEO Polițist izbit violent de o mașină. Are ambele picioare rupte

Un agent de la Serviciul Rutier Maramureş a fost lovit în plin de un autoturism al cărui şofer nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţistului.

Politistul are ambele picioarele rupte şi traumatism cranian-cerebral, umând a fi transportat cu un elicopter SMURD la o unitate spitalicească performantă.

Şoferul vinovat a fost identificat în persoana unui bărbat din comuna Berbeşti, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţist rutier rănit în Maramureş

? Nu dragilor, colegul meu din Maramureş nu "a sărit" pur şi simplu în faţa maşinii care l-a lovit, ci, după cum se vede, a efectuat semnalul de oprire perfect regulamentar!⚠️Rămâne de stabilit dacă a fost sau nu lovit intenţionat, ce este cert e că şoferul vinovat era sub influenţa băuturilor alcoolice. ?? Domnule ministru Fifor, când ne ascultați și pe noi, polițiștii operativi? Domnilor parlamentari, prin legislația permisivă și bajocoritoare sunteți COMPLICII acestor specimene, ştiţi, nu? Însănătoşire grabnică, Sorine! ?https://www.facebook.com/369380783396545/posts/970637546604196?s=100011501018426&sfns=moBogdan BănicăVicepreşedinte Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS

Gepostet von Bogdan Bănică am Mittwoch, 21. August 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com