FOTO Accident la Botoșani! A intrat cu mașina într-o „Școala”. Intructorul și un elev, răniți

Un accident grav a avut loc, miercuri dimineață, pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi. Un instructor auto și un elev de-al său, care se aflau într-un autoturism tip „Școala”, au fost răniți, după ce mașina acestora a fost lovită violent de un Volksvagen Golf.

„Școala” circula pe Bulevardul Victoriei și virase stânga pentru a intra în cartierul Plevna. În acel moment, Dacia Logan a fost lovită în partea din dreapta spate, iar instructorul aflat pe scaunul din dreapta și un elev de-al său, aflat pe bancheta din spate, au fost răniți, fiind preluați de două ambulanțe ajunse la fața locului. La volanul Daciei se afla un alt elev, însă acesta nu a pățit nimic.

Potrivit martorilor, VW Golf 3 rula cu viteză foarte mare, iar șoferul nu a schițat niciun gest de frânare.

Ulterior, șoferul Golfului a fugit de la fața locului, el fiind găsit ascuns după niște garaje pe strada Plevnei. Scos din mașină, acesta a devenit agresiv. Deși mirosea a alcool, acesta a refuzat să sufle în etilotest. Pentru că era scandalagiu, Vasile P., de 33 de ani, a fost încătușat.

 

One thought on “FOTO Accident la Botoșani! A intrat cu mașina într-o „Școala”. Intructorul și un elev, răniți

  1. O merita pentru depasirea prin parcarea de la scoala 7 de acum o saptamana , cand a avut loc inca un accident tot din vina lui , sper sa mori in accident intr-o zi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com