Sute de candidați înscriși la bacalaureatul de toamnă. Timp de lucru prelungit pentru unul dintre aceștia

770 de candidați vor susține Bacalaureatul în sesiunea august – septembrie, potrivit Inspectoratului Școlar Județean Botoșani. În sesiunea de toamnă, care începe miercuri, 21 august, cu proba la Limba şi literatura română, un candidat va susține examenul în condiții speciale, pe motive medicale.

Pe 23 august este programată proba obligatorie a profilului/E)c, iar pe 26 august: proba la alegere a profilului şi specializării/E)d.

Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A) se desfășoară în zilele de 27 august și 28 august, fiind urmată de evaluarea competențelor în limba maternă (proba B) în 29 august. Evaluarea competenţelor digitale (proba D) are loc în zilele de 30 august și 2 septembrie, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C) este programată în zilele de 2 și 3 septembrie.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 3 septembrie (până la ora 12:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 12:00 și 16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 7 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *