A bătut un bărbat până l-a ucis. Astăzi, individul din Botoșani și-a primit pedeapsa

Un bărbat din Botoșani care a bătut cu sălbăticie o altă persoană, care, ulterior, a decedat la spital, a fost condamnat, marți, la șapte ani de închisoare.

Botoșăneanul Cristian Aciubotăriței și-a primit pedeapsa pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămără cauzatoare de moarte. Condamnarea este dispusă de magistrații Tribunalul Botoșani, însă poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, este acuzat că pe 14 februarie seară, în timp ce se afla într-o casă de pe strada Împărat Traian, care este proprietatea unei cunoștințe, l-a lovit cu pumnii și picioarele pe un bărbat de 38 de ani, prieten al gazdei.

Loviturile au fost foarte puternice, iar victima, care a fost preluată de ambulanță, a murit în scurt timp la Spitalul Județean de Urgență Mavromati din Botoșani. Agresorul a fost reținut în scurt timp, el recunoscându-și vinovăția în fața anchetatorilor. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au propus, duminică, arestarea preventivă a acestuia, iar magistrații de la Tribunalul Botoșani au admis această propunere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com