FOTO Accident grav! O mașină a fost lovită de tren

Un accident grav a avut loc marți după-amiază, la Jucu de Mijloc, în județul Cluj. Un șofer a traversat calea ferată chiar în momentul în care venea trenul și a fost lovit în plin, fiind proiectat într-un stâlp de înaltă tensiune, pe care l-a rupt. O persoană a rămas încarcerată în autoturism, scrie stiridecluj.ro.

Persoana care a apelat la 112 a putut evalua doar vizual victima, pare conștient și nu poate ieși din mașină. Apelantul nu se poate apropia de mașina accidentată, a fost rupt un stâlp de înaltă tensiune și este căzut peste aceasta”, precizează ISU Cluj.

ISU Cluj a contactat Regionala CFR care a întrerupt alimentarea cu energie electrică, pentru ca pompierii să poată extrage victima din autoturism.

ISU Cluj (ora 15.00): Un autoturism a fost lovit de tren în Jucu de Mijloc. Este anunțat prin numărul pentru apel unic de urgență faptul că o persoană este încarcerată și în stare de conștiență în autoturism. 

Un stâlp de transport înaltă tensiune a fost rupt în urma impactului și a fost răsturnat peste mașină. Vegetația din apropierea mașinii s-a aprins de la scânteile generate de cablurile de electricitate rupte. 

Intervin două mașini cu modul de descarcerare si un echipaj SMURD.

 A fost anunțată regia de transport feroviar pentru întruparea alimentării cu energie electrică și a traficului feroviar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *