FOTO Sute de kilograme de haine, încălțăminte și jucării trimise din Marea Britanie trimise pentru credincioșii dintr-o parohie din Botoșani

Sute de kilograme de haine, încălțăminte și jucării din Marea Britanie au fost trimise din Marea Britanie pentru credincioșii dintr-o parohie din județul Botoșani.

Produsele au fost strânse de Parohia  Ortodoxa „Sfantul Nicolae” Newcastle – Sunderland și au fost trimise pentru credinciosii Parohiei Comanesti, Comuna Suharau.

Multumim tuturor celor care au donat diferite lucruri, dar si celor care au donat bani pentru transport. Suntem foarte fericiti ca s-a strans o cantitate foarte mare de haine si va felicitam si va multumim ca ati raspuns promt la actiunea noastra. Deasemenea multumim si domnului Relu, de la Aty Transtour (Mihaela Purnichi) pentru pretul rezonabil pentru trasportul darurilor noastre! Ne bucuram impreuna ca vom aduce bucurie pe chipurile unor oameni mai greu incercati de soarta. Urmatoarea actiune de acest gen va avea loc in iarna acestui an”, susțin reprezentanții Parohiei din Marea Britanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *