FOTO Tragedie rutieră! Un tânăr de 23 de ani a murit după ce s-a izbit cu un Mercedes într-un autocar

O nouă tragedie rutieră a avut loc, luni, dimineață, pe DN1, lângă Uileacu de Criș. Teribilul accident a fost provocat de şoferul Mercedesului, un tânăr de 23 de ani din Vadu Crişului, care a rulat cu maşina sa pe contrasens, izbind autocarul. Tânărul, încarcerat în maşină, a murit în urma impactului.O coliziune între un autoturism Mercedes și un autocar s-a soldat cu decesul şoferului din Mercedes şi cu rănirea a nu mai puţin de 24 de pasageri şi a doi şoferi din autocar, scrie Info Trafic24.

Patru echipaje de pompieri, două de descarcerare, paramedici, TIM SMURD şi SAJ BH au mers la locul acidentului produs între Uileacu de Criş şi Urvind. „Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea șoferului autoturismului, însă din nefericire acesta a fost declarat decedat”, a transmis maior ISU Crișana, Camelia Roșca.

Conform primelor informații, șoferul autocarului a suferit doar escoriaţii, la fel ca ceilalţi pasageri din autocar. Starea celor 26 de pasageri este încă evaluată de personalul medical, dar se pare că niciunul nu e grav rănit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *