FOTO Un cunoscut prezentator tv din Botoșani a făcut nuntă într-o locație de vis

A venit şi ziua în care botoșăneanul Cătălin Bordea şi soţia s-au căsătorit religios! Co-prezentatorul emisiunii „Xtra Night Show” şi Livia au devenit soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu. Nu au vrut o nuntă luxoasă, cu mare tam-tam şi mulţi invitaţi.

Au preferat să aibă un eveniment discret, doar cu familia şi prietenii apropiaţi. Iar ceremonia au ales să o facă în aer liber, într-un loc amenajat special, la lacul Snagov. Primul care a ajuns a fost Bordea, însoţit de cavalerii de onoare, scrie SpyNews.ro. 

Apoi, au intrat şi domnişoarele de onoare, cele mai bune prietene ale Liviei. Iar la final, şi-a făcut apariţia şi mireasa. La braţul tatălui, bineînţeles. 
După ce s-au căsătorit, a urmat petrecerea. În aceeaşi locaţie superbă, decorată într-un stil simplu, dar extrem de frumos. Aşa cum şi-a dorit Livia! Ea s-a ocupat de toate detaliile. Startul distracţiei a fost dat de miri, ca la fiecare nuntă. 

Fericirea şi liniştea se vede de la o poştă. Cătălin şi Livia Bordea erau în al noulăcea cer. Aşa cum a fost nunta, aşa au fost şi ţinutele. Simple şi elegante. Ea, a ales o rochiţă albă, tip sirenă, iar el s-a îmbrăcat într-o pereche de pantaloni negrii, un sacou, un tricou şi o pereche de teneşi.

După dansul mirilor, în centrul atenţiei a fost Micuţu, bun prieten cu Cătălin Bordea. Le-a oferit invitaţilor un moment de neuitat. 

Iar distracţia a continuat! Ringul de dans a fost plin toată noaptea. Mirele şi mireasa s-au distrat la maximum! Să nu mai spunem de invitaţi, care se vede cu ochiul liber câte de bine se simţeau. 

Domnişoarele de onoare au avut şi o piesă cu dedicaţie pentru Livia Bordea. Cătălin Bordea și soția lui vor pleca în luna de miere în Portugalia.

 

One thought on “FOTO Un cunoscut prezentator tv din Botoșani a făcut nuntă într-o locație de vis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *