Dramatic! Botoșăneanul mort la muncă în Italia încerca să strângă bani pentru operația soției. Acum, femeia nu are cu ce să-l repatrieze

Botoșăneanul mort pe un câmp în Italia, unde se afla la cules roșii, voia să strângă bani pentru operația soției sale. Radu Cheleneagră, de 57 de ani, din Dorohoi, tatăl unui băiat, a murit pe 7 august. 

Tragedia s-a produs pe câmpurile din localitatea Serracapriola, provincia Foggia, din regiunea Puglia. Radu Cheleneagră a murit  în timpul recoltării de roșii, acesta fiind angajat la o fermă.

Acestuia i s-a făcut rău la un moment dat și s-a retras la umbră, într-o remorcă situată în apropierea câmpului de legume. Acolo a stat câteva ore, până când colegii săi au devenit îngrijorați și au mers să-l verifice. L-au găsit prăbușit la pământ. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el, acesta decedase în urma unui stop cardiac.

„El s-a dus să strângă bani pentru operația mea și acum mă chinui eu să strâng bani ca să pot să-l înmormântez”, ne-a spus, plângând, soția bărbatului, Maria.

Femeia a căzut și și-a distrus osul la un picior, iar acum are nevoie de o operație la Târgu Mureș, pentru care are, de asemenea, nevoie de bani. Soțul a vrut să o ajute și a ales să muncească departe de ea și de copilul său pentru a strânge banii necesari mai repede. Nu a fost însă deloc așa cum și-a plănuit. Soarta a decis altfel pentru familia Cheleneagră.

Îndoliată, soția sa încearcă să-i repatrieze trupul neînsuflețit pentru a-l înmormânta cum se cuvine. Singurul său venit este însă o pensie de 640 de lei, iar repatrierea costă câteva mii de euro și îi este foarte greu să facă rost de banii necesari. 

Cei care vor să o ajute pe Maria în aceste momente crunte, să-și aducă soțul acasă, o pot contacta la numărul de telefon 0752 544 915. 

Tragedie! Un botoșănean a muncit până a murit, în Italia. A fost găsit fără suflare pe un câmp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *