CNAIR anunță că evaluează ofertele pentru drumul Botoșani- Târgu Frumos. Trei firme sunt în cursă pentru executarea lucrărilor

harta drum botosani tg frumosContractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare și modernizare a Drumului Național 28B, Târgu Frumos – Botoșani, în lungime de 71,512 km, are o valoare estimată a investiției de 268.610.000 lei fără TVA, se arată într-un comunicat transmis de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Reabilitarea și modernizarea DN 28 B, Târgu Frumos – Botoșani, are finanțare de la Bugetul de Stat, iar după finalizarea procedurilor de obținere a finanțării din fonduri UE, aceste lucrări vor fi finațate din fonduri europene nerambursabile.

În prezent, cele trei oferte depuse la data de 01.06.2019 sunt în procedura de evaluare.

Durata contractului este de 29 luni, din care 5 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție.

De asemenea, perioada de garanție a lucrărilor este de 5 ani și poate fi majorată de ofertanți până la un maxim de 8 ani.

One thought on “CNAIR anunță că evaluează ofertele pentru drumul Botoșani- Târgu Frumos. Trei firme sunt în cursă pentru executarea lucrărilor

  1. CERETI GARANTIE LA LUCRAREA ! NU VA MAI BATETI JOC DE BANUL PUBLIC!! BANUL NOSTRU!
    E BATAIE DE JOC MANOLEASA-RADAUTI LA LIVENI O PORTIUNE MARE , AU VENIT SI AU RAS 5 (CINICI) CM DE CEVA CARE NU POATE FI NUMIT ASFALT CEVA CARE SE MACINA …. ASTA INSEAMNA BATAIE DE JOC DOMNULE MACALET …. TE DAI RANIT DAR TI-AI BATUT JOC DE BOTOSANI!
    DE CE NU RASPUNDE NIMENI GARANTIA UNDE ESTE LA FEL SI LA ALTE LUCRARI ….. POT SA TE ACUZ DE HOTIE ALATURI DE FIRMELE CU CARE JEFUITI BUGETUL !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *