Taximetrist agresat de un bărbat din Botoșani. Individul atacase și mai multe femei și minore

Un bărbat de 47 de ani, din Botoșani, care a atacat în urmă cu câteva săptămâni, mai multe femei și copii din Alexandria, a fost lăsat în libertate și a agresat un taximetrist.

Pe 14 august,  pe strada Libertății din Alexandria, a avut loc o altercație între un taximetrist din Alexandria și individul de la Botoșani.

Bărbatul din Botoșani, în vârstă de 47 de ani, cunoscut pentru agresarea mai multor femei si minore, se afla în fața curții unui cetățean care comercializează pepeni, moment în care, taximetristul a oprit pentru a cumpăra un pepene. Din declarațiile taximetristului si a martorilor reiese că bărbatul din Botoșani a sustras cuțitul pe care vânzătorul îl folosea pentru a tăia pepenii și s-a îndreptat cu el în mână cu intenția de a-l ataca pe taximetrist, potrivit expozivnews24.ro.

Observând gestul „psihopatului”, taximetristul a fugit la mașina sa și a anunțat poliția și jandarmeria. Mai multe echipaje de polițiști și jandarmi s-au deplasat la fața locului, unde l-au găsit pe atacatorul în cauză, încătușându-l și conducându-l la sediul Poliției Municipiului Alexandria, pentru audieri.

Bărbatul de 47 de ani este cunoscut și pentru incidentul din urmă cu 3 săptămâni, atunci când, culmea!, a agresat-o în scara blocului pe soția taximetristului, ca mai târziu în acea seară, să fie prins de taximetriștii din oraș și predat poliției din Alexandria.

Conform surselor noastre, acest „psihopat”, care a agresat mai multe femei și minore din Alexandria, a fost expertizat psihiatric si are minim de discernământ. Nu rămâne decât să ne întrebăm dacă nu cumva, ieri, „psihopatul” a căutat să se răzbune.

După capturarea lui de către taximetriști, de acum 3 săptămâni, „psihopatul”  a fost trimis cu trenul de la Roșiorii de Vede la Botoșani, escortat de Poliția Transporturi Feroviare, acolo fiind predat unui ehipaj de la Poliția Municipiului Botoșani.

Cu toate că pe numele bărbatului sunt depuse mai multe plângeri de furt, amenințare și agresare sexuală, bărbatul a fost lăsat liber și (surpriză!) s-a reîntors la Alexandria.

Numai în ultimele două săptămâni au fost mai multe apeluri la serviciul unic de urgențe 112, unde au fost semnalate cazuri de agresare sexuală și amenințare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *