Dăncilă a zburat cu elicopterul peste Botoșani. Cine a dat bani pentru transportul premierului!

viorica dancila cu elicopterul pe deasupra judetului Botosani
foto: stirisuceava.net

Premierul Viorica Dăncilă a zburat, joi, cu elicopterul peste Botoșani, fără a mai face vizita programată în județ. De la Suceava, Dăncilă a apelat la un elicopter privat, care a dus-o direct la Iași, anulând întâlnirea care ar fi trebuit să înceapă la Botoșani la ora 17.00.

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, spune că mijlocul de transport aerian a fost închiriat de PSD și plătit din banii PSD. “Am văzu că s-a dus în spațiul public că deplasarea s-a făcut cu un elicopter. Da, ste un elicopter angajat de PSD. Vă spun lucrul acesta în calitate de secretar general al partidului… Plătit de PSD din fondurile de la PSD“, a precizat Fifor.

Iată cum și-a motivat Dăncilă zborul cu elicopterul: „Am venit de foarte multe ori cu maşina. Este prima oară când vin cu elicopterul. Am spus că o să vin în fiecare judeţ al ţării. Ca să pot să ajung în fiecare judeţ trebuie să apelez de multe ori și la acest mijloc de transport, dar am venit de fiecare dată cu maşina. Acesta este lucrul pentru care facem toate eforturile pentru a dezvolta infrastructura în România. Acesta este şi motivul pentru care am căutat să folosim atât fonduri europene, fonduri guvernamentale şi fonduri din parteneriat public-privat complementar pentru a putea să avem cât mai multe investiţii”, a spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă nu mai ajunge, joi, la Botoșani. Vezi ce s-a întâmplat!

One thought on “Dăncilă a zburat cu elicopterul peste Botoșani. Cine a dat bani pentru transportul premierului!

  1. Se pare ca Fifor, sluga lui Dancila ( da, Docila , sluga prin definitie, are si ea o sluga!!), nu prea pricepe ca fondurile pzd-iste vin tot din banii nostri! Nu exista “fonduri proprii”, ci doar fonduri de la guvern, deci tot din banii nostri! Fonduri proprii ar fi daca banii ar fi produsi de pzd-isti dar stie toata lumea ca astia nu produc decat mizerie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com