Pentru ce să te muți într-un apartament nou, marca UNIQUE Residence

Unique residence botosani Nivelul superior de siguranță seismică, durata maximă de viață a clădirii, materialele de construcții moderne

Pe perioada de viaţă, o construcţie este supusă la diverse acţiuni exterioare, apărând fenomene care îi scad timpul de viață proiectat. O construcţie ce a rezistat la trei cutremure, este supusă la fenomenul de oboseală. Dacă aceasta n-a beneficiat de o proiectare și de o mentenanță corespunzătore, apar și fenomenele de coroziune, oxidare şi carbonatare, fenomene ce afectează grav elementele din beton armat, cu impact negativ asupra siguranței seismice și a duratei de viață pe care clădireale poate asigura.

Unique residence botosani VEZI diferența!

Pentru blocurile noi, normativele în vigoare pentru asigurarea standardelor de siguranță, a durateide viață proiectate și de calitate, sunt mult peste cele utilizate în proiectarea blocurilor vechi: valoarea forţelor seismice de proiectare a clădirilor creşte continuu şi, prin urmare, nivelul de siguranţă seismică actuală este superior, valoarea acceleraţiei de vârf crescând semnificativ (>25%); materialele folosite atât pentru izolare fonică, termică, hidrofugă, protecție la foc sunt actuale și fiecare dintre ele respectă normele în vigoare.

Atunci când ezită în fața unei clădiri cu o structură de rezistență realizată după cele mai performante soluții de proiectare, clienții ar trebui să știe că prețul pe care îl plătesc este prețul siguranței lor

Unique residence botosani ATINGE durata maximă de viață!

”Investim continuu pentru asigurarea unei proiectări de calitate, pentruatingerea duratei maxime de viață și realizarea unei creșteri semnificative a nivelurilor de siguranţă seismică a clădirilor, în toate proiectele UNIQUE Residence.

De asemenea,pentru realizarea unorconstrucții cât mai performante și confortabile nu facem nici un rabat la calitate, utilizând materiale de ultimă generație, atât pentru elementele structurale cât și pentru izolarea fonică, termică, hidrofugăși protecția la foc, în condițiile respectăriicelor mai noi cerințe de rezistență și stabilitate, siguranță în exploatare, igienă, izolație termică și mediu.

Unique residence botosani SIMTE confortul!

Pentru noi nu există să asigurăm un confort superior în toate proiectele noastre fără materiale de calitate, moderne. Așadar – pentru toți aceia care nu au înțeles încă –  utilizarea materialelor de construcții ieftine este un mit!”

E unic și poate fi al tău!

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupul de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale municipiului Botoșani, și în municipiul Iași – stadii de realizare:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *