Doi studenţi din Botoşani, cu performanţe în educaţie, vor beneficia de o vacanţă în Canada

Octav Eusebiu Halici
Octav Eusebiu Halici

Doi studenţi din Botoşani care au avut performanţe foarte bună la învăţătură vor beneficia de o o vacanţă de o lun în Canada, la iniţiativa Asociaţiei Române din Canada, conduse de profesorul Vanea Atudorei.

Este vorba de Octav Eusebiu Halici din Dorohoi, care este student în anul II la Ştiinţe Politice la Bucureşti şi care a luat premiul I la Olimipiada internaţională de Limba franceză, dar şi de Tudor Lăzăruc, student în anul IV la Medicină, care a terminat Liceul de artă Ştefan Luchian şi a fost premiat multiplu pentru interpretare la chitară clasică.

Tudor Lazaruc
Tudor Lazaruc

Tudor Lăzăruc va susţine şi un concert în Canada, pentru că anul acesta se împlinesc 100 de ani de relaţii diplomatice dintre România şi Canada.

„Le oferim casă, masă, excursii la Niagara, la New York, la Toronto. O să aibă o vacanţă de vis. Noi continuăm să aducem în fiecare an elevi şi studenţi din Botoşani pentru a-i motiva să facă o practică de vară în domeniul lor de activitate şi să facă un schimb de experienţă. Ei văzând cum se lucrează în Canada, vor încerca să schimbe multe lucruri în bine în România„, a spus Atudorei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *