VIDEO & FOTO Elevii de nota 10 din Botoșani, premiați într-un cadru festiv în sala de ședințe a Consiliului Local

Cei 12 elevi care au obținut media 10 la Evaluarea Națională, respectiv Bacalaureat, au fost premiați, vineri, de primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. Evenimentul a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Local, la care au luat parte și consilierii locali.

Primarul Cătălin Flutur a declarat că premierea celor 12 elevi de nota 10 reprezintă o recunoaștere a rezultatelor acestora. Cei 12 elevi au primit un premiu în bani de 500 lei, diplomă de excelență, câte un voucher pentru perioada 16 august-31 decembrie, la zona de agrement Cornișa, dar și cărți.

Este o recunoaştere a muncii acestor elevi, asta a fost şi ideea Hotărârii Consiliului Local. Suntem bucuroşi că am reuşit, chiar dacă un pic mai târziu, să oferim acestor copii o minimală recunoaştere, pentru că ei merită mult, mult mai mult. Sper ca viaţa să îi ducă într-un loc dintre cele mai bune, aşa cum sper ca atunci când îşi termină studiile să avem condiţiile şi sociale, şi economice suficiente ca să se întoarcă înapoi în Botoşani, iar ceea ce au învăţat în domeniile în care se pregătesc să le folosească în municipiul nostru”, a declarat primarul Flutur.

Elevii premiați au fost: Cristina Bianca Buiciuc, Ioan Alexandru Dumbrăveanu, Ana Maria Hizilnicov, Iulia Bianca Petrovici, Antonia Radani, Antonia Nicola Niţă, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi Maria Teodora Lungu, de la Colegiul Naţional „AT Laurian”, Andreea Raluca Mezeniuc și Andreea Calistru de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”,  şi Carina Petcu, Carina Georgiana Bidaşcă şi Beatrice Elena Pelihaci, toți de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.

One thought on “VIDEO & FOTO Elevii de nota 10 din Botoșani, premiați într-un cadru festiv în sala de ședințe a Consiliului Local

  1. dom fluture felicitari pentru campania electorala pe care ai inceput alaturi de batausul de serviciu de la Cornisa merita si el o coronita …. de canepa!
    traditie de las bunica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *