Botoșăneanul care a rupt un stâlp cu mașina la Ionășeni nu avea permis de conducere. Vezi cine este el!

accident grav in localitatea Ionaseni din comuna Trusesti- Botosani (2)Autorul accidentului de joi seară de la Ionășeni- Trușești nu avea permis de conducere, au aflat polițiștii care s-au deplasat la fața locului. În plus botoșăneanul mirose puternic a alcool, însă nu a putut fi verificat cu aparatul etilotest din cauza stării proaste de sănătate, el fiind rănit după ce a lovit un stâlp din beton și a rămas încarcecat în autoturismul pe care îl conducea.

Marian Coman, în vârstă de 46 de ani, conducea autoturismul Peugeot 407 de la Mășcăteni spre Ionășeni. La intrarea în Ionășeni, pe fondul vitezei și, cel mai probabil, al consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit de pe carosabil, a lovit un stâlp din beton, pe care l-a rupt, după care s-a răsturnat pe cupolă.

accident grav in localitatea Ionaseni din comuna Trusesti- Botosani Șoferul a rămas încarcerat, fiind scos de un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. El a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati în stare gravă.

Mașina pe care o conducea este proprietatea sa.

Citește și:

FOTO Un nou accident de Sfânta Maria! Un botoșănean a rupt cu mașina un stâlp, apoi s-a răsturnat pe cupolă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *