Locuitorii unei comune din Botoșani se plâng că primesc apă cu porția. „Am copil mic și trebuie să facă baie în fiecare seară”

robinet, stiri, apa, botosani, nova apaservLocuitorii din comuna Răchiți din județul Botoșani acuză Nova Apaserv de proasta calitate a serviciilor furnizate. Ei se plâng că primesc apă cu porția, deși au nevoie foarte mare de aceasta. Oamenii se plâng că furnizorul de apă le livrează serviciile doar în timpul nopții, iar ziua nu curge nicio picătură de apă la robinet.

„Sunt un abonat bun-platnic la Nova Apaserv și problema mea este următoarea: de aproximativ 3 luni nu am apă curentă în timpul săptămânii deloc. Îmi vine apa în fiecare seară în jurul orei 22.00-22.30. Am copil mic care trebuie să facă baie în fiecare seară, farfurii de spălat, de făcut un duș, o baie etc”, se plânge unui dintre botoșănenii care locuiește în imediata vecinătate a Postului de poliție din Răchiți.

El a reclamat serviciile proaste de mai multe ori, însă reprezentanții Nova Apaserv nu au făcut nimic.

De fiecare dată când îi sun îmi spun că o sa remedieze problema,  dar, după cum am zis, au trecut 3 luni de cand nu avem apa. Și suntem foarte multe familii în aceasta situație”, a mai spus botoșăneanul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *