Primarul Flutur își cere scuze față de blocajele create în zona centrală a Botoșaniului de Dăncilă

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, și-a cerut scuze botoșănenilor pentru disconfortul creat, urmare a anunțatei vizite a premierului Viorica Dăncilă, vizită care a fost anulată. El spune că mai multe parcări din zona centrală a municipiului au fost blocate la comanda liderilor PSD, forțând botoșănenii să-și caute alte locații. Flutur acuză totodată faptul că angajați ai MAI au fost obligați să se prezinte la serviciu urmare a prezenței prim-ministrului la Botoșani, pentru ca ulterior să li se comunice, fără nicio explicație, că au pierdut timpul.

Îmi cer scuze eu, ca primar al municipiului, în numele prim-ministrului României și al PSD (partid care nu a considerat niciodată în existența lui necesar să își ceară scuze pentru ceva), pentru disconfortul creat gratuit botoșănenilor în data de joi, 15 august, din cauza anunțatei vizite a Vioricăi Dăncilă, vizită care nu a mai avut loc. Parcările blocate la comanda liderilor locali ai PSD au forțat sute de botoșăneni să își caute alte locații pentru a-și lăsa autoturismele și au produs îngreunarea circulației în tot centrul orașului. Într-o zi liberă conform legii, reprezentanții forțelor de ordine, fie că vorbim de polițiști locali, polițiști sau jandarmi, au fost obligați să se prezinte la serviciu, pentru ca ulterior să li se comunice, fără nicio explicație, că au pierdut timpul de pomană, prim-ministrul renunțând din senin să mai viziteze Botoșaniul”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Edilul municipiului susține că și el s-a prezentat la birou la prima oră, pregătit să discut problemele orașului cu premierul României.

Sper că invitația pe care, în calitate de primar, i-am adresat-o Vioricăi Dăncilă de a discuta în cadrul acestei vizite, la primărie, pe tema bugetului insuficient alocat municipiului nostru la recenta rectificare de buget să nu fi contribuit sub nicio formă la răzgândirea de ultim moment a prim-ministrului. Personal, m-am aflat în biroul din primărie încă de dimineață, pregătit să discut problemele orașului cu premierul României. Din păcate, nu am putut avea nici de această dată un partener de dialog de la nivel guvernamental realmente interesat de soarta Botoșaniului și a botoșănenilor”, a adăugat Flutur.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *