Deputatul Costel Lupașcu, atac dur la primarul Flutur: Nu sunteți cel mai curat moral pentru a face declarații legate de familie și de copii

Deputatul PSD Costel Lupașcu a lansat, joi, un atac dur la primarul Botoșaniului, Cătălin Flutur, după ce acesta a declarat ăntr-o conferință de presă susținută la începutul săptămânii că nu știe în ce condiții soția acestuia a fost angajată în Primărie.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Lupașcu susține că Flutur nu este „cel mai curat moral pentru a face declarații legate de familie și de copii” și că declarația sa este „specifică clanurilor”.

Iată mesajul postat de parlamentarul social- democrat:

„Fluture, nici nu știi cât de mic începi să fii! Nu știu în ce moment al zilei și de ce parte a mesei era Flutur când a făcut acea declarație referitoare la familia mea. Nu are nicio calitate și nicio competență în acest sens, dar daca vrea să fie bădăran și să îl apere pe Țurcanu, să și-l ia acasă, deși e de neacceptat violența fizică din partea unui conducător de instituție. Domnule Flutur, de ce dați dovadă de lipsă de decență, de joasă moralitate și lipsă de bărbăție? V-aș recomanda să faceți declarații legate de activitatea de la primărie și să nu vă mai referiți la familiile altora. Nu sunteți cel mai curat moral pentru a face declarații legate de familie și de copii și sper ca acest lucru să înceteze din acest moment. Ați făcut o declarație specifică clanurilor. Mai e puțin și treceți la partea de șantaj și amenințări. Nu voi mai lua în seama nici o declarație a lui Flutur, fie ea legată de persoana mea, fie la adresa familiei mele. Îi înțeleg teama și disperarea și se vede foarte clar că derulează o campanie plătită de denigrare a mea, a familiei mele și a colegilor mei. Rușine domnule Flutur, din păcate doar atât v-a mai rămas, mizeria”.

One thought on “Deputatul Costel Lupașcu, atac dur la primarul Flutur: Nu sunteți cel mai curat moral pentru a face declarații legate de familie și de copii

  1. Cosmin Flutur, în vârstă de 22 de ani, a fost condamnat în primă instanță la o pedeapsă de un an de închisoare cu amânarea pedepsei, însă judecătorii de la Curtea de Apel Iași au decis miercuri ca acesta să ispășească o pedeapsă de un an cu suspendare.

    El a fost prins în decembrie 2016. Potrivit sursei citate, tânărul avea asupra lui o ţigară ce conţinea substanţe halucinogene și a fumat din ea în două rânduri, o dată chiar pe Drumul European 583.

    El a recunoscut fapte și a fost inclus în Programul Integrat de Asistenţă a Persoanelor Consumatoare de Droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *